Digitalt matkurs - Côte de Boeuf

På Kjøkkenet hos Jacob's Majorstuen holder kokk Bård Greni flere kokkekurs i året. Her får du en digital smakebit. I dette kurset lærer du å steke Côte de beauf - saftig entrecôte på bein med mye god smak.

Kokk Bård Greni tar deg gjennom steg for steg og du lærer mange nyttige triks underveis. I dette kurset og i oppskriften er det brukt tørrmodnet Côte de boeuf fra kjøttmodningsskapet hos Jacob's Majorstuen. Når biffen henger inne i modningsskapet, brytes biffens enzymer ned og mørner kjøttet. Dette bidrar til å gi det en unik smak som sikrer den perfekte biffen. I modningsskapet finner du kjøtt fra flere forskjellige storferaser.

Oppskriften til kursretten finner du her: Cote de boeuf - entrecôte på bein.

Slik gjør du:

  1. Les gjennom ingredienslisten i oppskriften og kjøp inn det du trenger.

  2. Finn frem følgende kjøkkenutstyr:
    • Kjøkkenvekt
    • Desilitermål
    • 1 skarp kniv
    • 1 spiseskje
    • 1 potetskreller
    • 1 slikkepott
    • 1 trespade /rørespade
    • 1 skjærefjel
    • 2 boller (en stor og en litt mindre)
    • 1 stavmikser
    • 3 kjeler
    • 1 stekepanne
    • 1 stekeplate
  3. Legg frem riktig mengde av ingrediensen du trenger.

  4. Start videoen og lag mat sammen med Bård.

  5. Velbekomme!

Bård og Côte de Boeuf.jpg

Bli med på kokkekurs på «Kjøkkenet»

Gav kurset mersmak? Hos Jacob's Majorstuen har vi flere spennende kokkekurs gjennom året ledet av våre kursansvarlige kokk Bård Greni og vinekspert Frederik Kolderup. Kokkekursene på «Kjøkkenet» passer for alle, og vi tilbyr både inspirerende smakinger av spennende drikke og kokkekurs for matinteresserte. «Kjøkkenet» har alle skjenkerettigheter, og antall kursdeltakere kan være fra 12 til 22.

Se vår kurskatalog for gjeldende sesong
Les mer om Kokkekursene på «Kjøkkenet»